Geheel gratis verhalen wij uw WA autoschade!

Schade rijden is al vervelend genoeg. En als u alleen WA verzekerd bent en door de schuld van de tegenpartij autoschade rijdt, moet u deze zelf gaan verhalen op die tegenpartij. Dat nemen wij graag voor u uit handen! Helemaal gratis voor alle klanten van A.A.S. Autoschade Lelystad.

Laat ons het regelen!

Om deze dienst aan te bieden, werkt A.A.S. samen met een gerenommeerde partij die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Het proces kunt u volgens via de website. Uiteraard zijn er wel voorwaarden aan deze gratis dienst, kijk daarvoor op onze website.

www.aas-schadeherstel.nl

Schade verhaald?

Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken worden door ons afgehandeld. Wel zo makkelijk toch?